Politika Privatnosti

Tko smo mi?

Rosse Apartmani
Put Križica 55 otok Šolta

Hrvatska

Web-stranica https://rosseapartments.com/ u vlasništvu je Rosse Apartmani, Put Križica 55 , otok Šolta, Hrvatska

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije o pojedincima prema kojima se osoba može identificirati. Možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama, uključujući:

• Vaše ime
• Vaša email adresa
• svi drugi podaci koje nam dostavite

Prikupljene podatke koristimo kako bismo mogli odgovarati na Vaše upite, te za promociju naših proizvoda i usluga.

Kontakt forme

Osobni podaci koje unosite u kontakt obrazac pohranjuju se u našoj bazi podataka, a to su Vaša email adresa i ime. Isti mogu biti obrisani u bilo kojem trenutku na Vaš zahtjev.

Kolačići

O kolačićima i njihovom korištenju pročitajte više na linku Obavijest o kolačićima

Analitike

Google Analytics

Ova web stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu za internetsku analizu društva Google Inc. („Google“). Google Analytics upotrebljava takozvane „kolačiće“, tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i omogućuju analizu korištenja našom web stranicom.

Anonimizacija IP adresa

Kodovi za praćenje Googleove mrežne stranice upotrebljavaju funkciju „_anonimiziranja IP adrese“. Na taj se način IP adresa unutar zemalja članica Europske unije ili u drugim zemljama Sporazuma o europskom gospodarskom prostoru obrađuje samo skraćeno kako bi se isključilo povezivanje s osobom. Čitava IP adresa samo se u iznimnim slučajevima prenosi na poslužitelje društva Google u SAD i ondje skraćuje. Google će po nalogu vlasnika ove mrežne stranice upotrebljavati te informacije samo za analizu vašeg korištenja mrežnom stranicom, izradu izvještaja o aktivnostima na mrežnoj stranici te za pružanje ostalih usluga vlasniku mrežne stranice povezanih s korištenjem mrežne stranice i interneta. IP adresa koja se u okviru usluge Google Analytics prenosi s vašeg preglednika ne dovodi se u vezu s drugim podacima društva Google. Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućom postavkom svojeg preglednika no napominjemo da se u tom slučaju možda nećete moći potpuno koristiti svim funkcijama ove mrežne stranice. Također možete spriječiti da se podaci (uklj. vaša IP adresa) koje kolačići izrađuju i koji se odnose na vaše korištenje ovom web stranicom prosljeđuju društvu Google kao i njihovu obradu od strane društva Google na način da preuzmete i instalirate dodatak za preglednik koji se nalazi na sljedećoj stranici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google AdWords

Radi optimizacije naše ponude na internetu kao i za preporuke proizvoda upotrebljavamo tehnologiju društva Google Limited („Google“) (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska, „Google“) za izradu pseudonimiziranih profila korištenja o ponašanju posjetitelja mrežnih stranica pri surfanju, sve u svrhu marketinga. U tu se svrhu mogu upotrebljavati kolačići koji pri novom posjetu omogućuju prepoznavanje preglednika. Pohranjeno ponašanje pri surfanju analizira se pomoću algoritma tako da je na kraju moguće u obliku reklama na mrežnim stranicama trećih osoba prikazati ciljane preporuke za proizvode na temelju interesa. Pseudonimizirani profili korištenja bez posebne izričite privole ispitanika ne dovode se u vezu s osobnim podacima preko nositelja pseudonima. Izradu pseudonimiziranih profila korištenja radi marketinga/oglašavanja na temelju interesa možete u svakom trenutku odbiti u postavkama na stranici https://adssettings.google.hr/ . Ostale informacije o ads marketingu na temelju interesa možete pogledati na stranici https://policies.google.com/technologies/ads?hl=hr

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Podaci prikupljeni putem kolačića brišu se u skladu s njihovim postavkama.

Ostale podatke brišemo periodički ili na Vaš zahtjev.

S kime dijelimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke: ime i email adresu koje prikupimo ne dijelimo s trećim stranama bez Vašeg pristanka. Ostale neosjetljive podatke dijelimo sa sustavima za analitiku i marketing.

Kako štitimo vaše osobne podatke

Sukladno odredbama GDPR (Opća uredba o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine) radimo u najboljoj vjeri i i držimo se svih poznatih protokola kako bi svi podaci koje nam dostavljate bili zaštićeni na adekvatan način.
Na našoj web stranici imamo ugrađen SSL certifikat koji Vam jamči sigurnost naše stranice enkripcijom podataka, koji se prenose od vašeg uređaja do našeg servera.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Kao korisnik naše web stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje vaših prava.

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Ako želite ukloniti podatke koje smo prikupili o vama ili ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti ili kako koristimo osobne podatke koje imamo o vama, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese: skrobo@soboslikarski-radovi.com

Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se ili nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način. uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

Izmjene Pravila privatnosti

Zadržavamo pravo izmjene ovih Pravila privatnosti. Objaviti ćemo sve bitne izmjene ovih Pravila putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

Kontakti

Za sve dodatne informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije možete se obratiti putem naših kontakata:

  • Adresa: Put Križica 55 , otok Šolta, Hrvatska.
  • Telefon: 097 79 66 123
  • E-mail: info@rosseapartments.com
Translate »